Milas’ta 24 mahalleyi kapsayacak: Çiftçilere tohum desteği sağlanacak Milas’ta 24 mahalleyi kapsayacak: Çiftçilere tohum desteği sağlanacak

Milas Kaymakamı Eren Arslan başkanlığında ve daire amirlerinin, kurum kuruluşların temsilcilerinin katılımıyla Fesleğen Mahallesi'nde halkla buluşma günü düzenlendi… Halkla buluşma günün de Kaymakam Arslan, Fesleğen sakinlerinin aktardığı sorunların çözümü için gerekli birimlere talimat verdi…

Her hafta bir mahalleye giderek vatandaşların sorunlarını dinleyen ve çözümü için girişimlerde bulunan Milas Kaymakamı Eren Arslan, beraberindeki daire amirleri ve STK temsilcileriyle birlikte Fesleğen Mahallesi'nde toplantı düzenledi.

Mahalle kahvehanesinde düzenlenen toplantıya, Milas Kaymakamı Eren Arslan'ın yanı sıra İlçe Jandarma Komutan V. Teğmen Hakan Arda, Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Milas İlçe Sağlık Müdürü Dr. M. Ergun Kırova, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Tarık Çubukcuoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Cihan Kuran, Sosyal Hizmetler Müdürü Mehmet Kızılca, Milas Müftüsü Ali Saim Doğru, Tarım ve Orman Müdürü Vekili Ümit Özgüç, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünde görevli veteriner hekim Yusuf Yavuz Demirezen, MUSKİ ve ADM Milas Müdürlüğü yetkilisi, Fesleğen Muhtarı Muhittin Durmaz ve yöre halkı katıldı.

Muhtar Durmaz'ın mahallelerinin genel durumu hakkında Kaymakam Arslan'ı bilgilendirmesiyle başlayan toplantıda daha sonra Fesleğen sakinlerinin sorunları dinlendi.

Mahalle halkının su, elektrik, altyapı konusunda yaşadıkları sorunları not eden Kaymakam Arslan, sorunların tespiti ve çözümüyle ilgili çalışma başlatılması için ilgili birim temsilcilerine talimat verdi.

Yörede tarımsal faaliyetlerde bulunan çiftçilerle görüşen Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı ise Milas Ziraat Odası'nda görevli Ziraat Mühendisi ve Tarım Danışmanı Abdullah Öz ile birlikte çiftçilerin sorularını yanıtladı.

Milas İlçe Sağlık Müdürü Dr. M. Ergun Kırova ve 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Tarık Çubukcuoğlu ise Muhtar Durmaz'ın muhtarlık binasında ki bir bölüme sağlık evi açılması yönünde ki talep üzerine binada incelemelerde bulundu.

Editör: Gazete Muğla