Denizli'nin Pamukkale ilçesi Dokuzkavaklar Mahallesi'nde 7 Temmuz günü akşam saatlerinde, 4 arkadaş parkta otururken kız meselesi nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Hasan Hüseyin K. yanında bulunan tabanca ile Osman Petem'e ateş etti. Petem olay yerinde hayatını kaybederken, diğer arkadaşlar ve cinayet zanlısı Hasan Hüseyin K. olay yerinden kaçtı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri Petem'e ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ne yazık ki Petem hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

aw243454-03.jpg

Heyelan paniği Heyelan paniği

Olay yerinden kaçan Hasan Hüseyin K. ve yanındaki diğer iki kişi ise polis tarafından kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan 3 şüpheliden Hasan Hüseyin K. sorgudaki savunmasında pişman olduğunu ve olayın kavgada anlık geliştiğini söyledi.

Osman Petem'in cenazesi otopsi işlemlerinin ardından Çakmak Mezarlığı'nda defnedildi. Şüpheliler ise savcılık sorgusu ve nöbetçi mahkemedeki işlemlerin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA