Arabası olan üzülecek: Şimdi de bu masraf çıktı

Arabası olan üzülecek: Şimdi de bu masraf çıktı
Araç sahipleri, ek MTV ödemeleri sonrası ikinci bir kötü haberi daha duydu: 2024 yılında deprem nedeniyle ek bir vergi zammı gelecek. Bu gelişme, araç sahiplerinin mali sıkıntılarını artırabilir.

Araç sahipleri için sıkıntılı bir dönem devam ediyor. Ek MTV ödemeleri sonrası artan akaryakıt fiyatları ve yükselen araç maliyetleri ile zaten sıkıntı yaşayan araç sahiplerine, AYM'ye yapılan itirazın reddedilmesi sonrasında ikinci bir darbe daha geldi. 2024 yılında yeni zamların geleceği haberleri, araç sahiplerini daha fazla sıkıntıya sokuyor.

Yoğun trafik, araç mekanizmalarını erken yıpratıyor - Son Dakika Haberleri

Araba sahipleri bu süreçte ek MTV ödemesi ile bir darbe daha yemiş, AYM'ye yapılan itiraz da reddedilince milyonlarca araç sahibi aynı yıl içinde ikinci kez deprem yaralarını sarmak adına MTV ödemek zorunda kalmıştı. Araç sahiplerine bir kötü haber daha duyuruldu. Ne yazık ki deprem nedeniyle 2024'de bir zam daha geliyor.

Polislerden Yoğun Trafik Denetimi: Araçlardaki Bu Değişikliklere Dikkat! - Gündem

KASKODA ZAM VAR MI

6 Şubat 2023 Pazartesi sabahı yaşanan büyük deprem felaketi 11 ilimizde yıkıma neden olurken depremde ne yazık ki 50 binden fazla canımız da hayatını kaybetmişti. Depremin yarattığı ağır tahribat ve yıkılan illerin büyük şehirler olması ülke ekonomisine de yük binmesine neden olmuştu. Yaşanan bu büyük maliyet 2024 yılı için yeni zamlara neden oldu.

Haftanın ilk gününde İstanbul'da yoğun trafik - Sabah

DEPREMİN ZARARI ARAÇ SAHİPLERİNDEN ÇIKACAK

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremin ardından 100 milyar dolarlık bir kayıp yaşanırken bunun 5 milyar dolarını reasürans şirketleri üstlenmek zorunda kaldı. Yaşanan bu büyük kayıp şirketlerin uygulayacakları primlerde 2-3 kat artış yaşanmasına neden olacak.

Bu haber toplam 1000 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum