Araba almak isteyenler dikkat: Neredeyse 300 bin lira nakit desteği verilecek

Araba almak isteyenler dikkat: Neredeyse 300 bin lira nakit desteği verilecek
Araba almak isteyen vatandaşları ilgilendiren haber geldi. Yapılan duyuruya göre bundan sonra araç almak isteyenler Halkbank'tan kredi kullanabilecek. Halkbank, belli şartları sağlayan vatandaşlara alacakları araçlarda 280.000 liraya kadar nakit kredi desteği sunacak.

Araba almayı düşünen vatandaşları sevindiren bir haber geldi. Halkbank, araç sahibi olmak isteyenlere yönelik cazip bir kredi kampanyası başlatıyor. Bankanın duyurusuna göre, belirli şartları sağlayan vatandaşlar, alacakları araçlarda 280.000 TL'ye kadar nakit kredi desteği alabilecekler. Bu kredi fırsatıyla araç sahibi olmak isteyenler, finansal yüklerini hafifletecek ve hayallerindeki araca daha kolay ulaşabilecekler.

Halkbank'tan taşıt kredisi almak isteyenlerin tabi olacakları kurallarda güncellemeler yapıldı. Bankanın duyurusuna göre taşıt kredisi çekmek isteyen müşterilerin kredi başvurusunda bulunmaları gerekiyor Bu başvurusu onaylanan müşterilere 48 aya kadar vade ile taşıt kredisi veriliyor. 4 yıla yayılan taşıt kredisi, taksitleri çok daha rahat bir şekilde ödenebilecek.

Halkbank taşıt kredisi kampanyası kapsamında müşteriler esnek ödeme imkanlarına da sahip olacaklar. Her müşteri için aylık eşit taksitli sistemde geri ödeme yapmak makul olmayabilir. Bunun için Halkbank çeşitli alternatif ödeme planlarını müşterilerin kullanımına sunuyor. Aylık eşit taksitli modelin dışında 3 ayda bir eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli veya serbest ödemeli şeklinde ödeme planları arasında müşteriler tercih yapıyorlar. Her müşteri kendi bütçesine ve gelir akışına göre karar veriyor.

[HABER MERKEZİ)

Bu haber toplam 2388 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.