Balarısı Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğrencilerinin hazırlamış olduğu, Şehit Polis Memuru Fethi Sekin 'in anısına düzenlenen el işi ve resim sergisinin açılışı Menteşe Kaymakamlığı’nda yapıldı. Serginin açılışını şehidin babası Mehmet Zeki Sekin ile Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız birlikte yaptı.

Neval ÇOLAK

İzmir Adliyesi önünde 5 Ocak 2017'de PKK tarafından gerçekleştirilen terör saldırısında şehit düşen Polis Memuru Fethi Sekin anısına Balarısı Kreşi öğrencilerinin hazırladığı el işi ve resim sergisinin açılışı Menteşe Kaymakamlığı’nda gerçekleştirildi. Sergide Şehit Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin de hazır bulundu.

Resim sergisinden önce, Polis Memuru Şehit Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız’ı ve Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

“Birliğimiz için her yaşayan Türk, şehit ve gazi olmaya adaydır” diyen Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, baba Mehmet Zeki Sekin’e hediye takdim ederek, “Allah rahmet eylesin. Size sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Şehit aileleri bizlere emanet, şehit ailelerinin sürekli yanlarınızdayız” dedi.

Anlamlı Sergi

Baba Mehmet Zeki Sekin ise şunları kaydetti:

“Ben şehidimle gurur duyuyorum. Bu gurur, tüm Türkiye’nin gururu oldu. İl, il geziyorum, gençlere vatan sevgisini, millet sevgisini, bayrak sevgisini anlatıyorum. Kaymakamımı, emniyet müdürümü ziyaret etmeye geldim. Gelmişken böyle bir sergi olduğunu öğrendim, çok mutlu oldum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”

Daha sonra Menteşe Kaymakamlığı yeni hizmet binasında, Balarısı Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri tarafından gerçekleştirilen elişi eserlerinden oluşan “Fethi Sekin Kalbimizde” isimli serginin açılışı yapıldı. Açılışa, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, İlçe Jandarma Komutan Vekili Gökhan Çobansarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Soner Kaya, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Müdürü Batuhan Mavi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Karahasanoğlu, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Kazım Alsan ve Başkan Yardımcısı Süleyman Taşkesen katıldı.

MSKÜ Rektörü'nden Sayıştay Raporu Tepkisi MSKÜ Rektörü'nden Sayıştay Raporu Tepkisi

Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız ve Şehit Polis Memuru Fethi Sekin 'in babası Mehmet Zeki Sekin tarafından çocuklara, boyama kitapları hediye edildi.

Editör: Gazete Muğla