Sporun ve sporcunun destekçisi Menteşe Belediyesi, Amatör ligde mücadele eden Düğerek Güneşspor, Yerkesikspor ve Özpisispor’a 2 Bin Liralık hediye çeki vererek, maddi destekte bulundu.

Menteşe'de yangın! Menteşe'de yangın!

Amatör ligde mücadele eden kulüplere her fırsatta destek olan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, makamında Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Top, Genel Sekreter Mustafa Yandık, İl Temsilcisi Ali Karaya, Amatör ligde mücadele eden Düğerek Güneşspor, Yerkesikspor ve Özpisispor Kulüp Başkanları ile bir araya geldi.

Ziyarette ASKF Başkanı Mehmet Top ve Kulüp Başkanlarını ağırlayan Başkan Gümüş, “Menteşe Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun destekçisi olmaya gayret ediyoruz. İmkanlarımız doğrultusunda Amatör Spor Kulüplerimize spor malzemesi ve maddi destekte bulunuyoruz. Buradaki amacımız gençlerimizin boş zamanlarını kötü alışkanlıklarla değil, sporla geçirmelerini sağlamak. Bu da ilçemiz Menteşe’de sportif anlamda faaliyet gösteren ve önemli başarılara imza atan kulüplerimizle olacaktır. Bizlerde yerel yönetimler olarak bütçemiz el verdiği sürece, ilçemizdeki kulüplerimize destek olmaya devam edeceğiz. Kulüp Başkanlarımıza ve sporcularımıza başarılar diliyorum. ” dedi.

Editör: Gazete Muğla