Akyaka'da feci kaza: Esnaf yaralıları şemsiyelerle güneşten korudu

 MUHABİR
-Muğla'nın Ula İlçesinde bulunan Sakin Kent Akyaka Mahallesi girişinde sabah saatlerinde Yerli turistleri taşıyan ve freni patlayan tur otobüsü kaza yaptı. -Otobüsün 4 araca çarptığı Kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 3'ü ağır 28 kişi ise yaralandı.-Trafik kazasında yaralanan vatandaşların 112 ekipleri gelinceye kadar güneşten etkilenmesi istemeyen vatandaşlar ve esnaf dükkanların önündeki şemsiyelerle yaralıları güneşten korumaya çalıştılar.

Yerli turistleri taşıyan ve freni patlayan tur otobüsü kaza yaptı. Otobüsün 4 araca çarptığı Kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 3'ü ağır 28 kişi ise yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Muğla'nın Ula İlçesinde bulunan Sakin Kent Akyaka Mahallesi girişinde sabah saatlerinde tur otobüsü kaza yaptı. 112'ye gelen ihbar sonrasında, kaza yerine çok sayıda ambulans, itfaiye, UMKE ve Jandarma ekibi sevk edildi. Freni patlayan otobüsün çarptığı 4 araçta ve Kaza yapan otobüste bulunan yaralılardan araçlarda sıkışanlar itfaiye ekiplerince güçlükle çıkartıldı.

ŞEMSİYELERLE GÜNEŞTEN KORUDULAR

Trafik kazasında yaralanan vatandaşların 112 ekipleri gelinceye kadar güneşten etkilenmesi istemeyen
vatandaşlar ve esnaf dükkanların önündeki şemsiyelerle yaralıları güneşten korumaya çalıştılar.
Kazada yaralanan 3'ü ağır 28 kişi 112 ekiplerince Muğla'daki farklı hastanelere sevk edildiler. Kazada yaralanan 3 kişinin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.
Kazayla ilgili Ula Cumhuriyet Savcılığınca soruşturma başlatıldığı bildirildi.

whatsapp-image-2024-07-13-at-10-53-16-3.jpeg

whatsapp-image-2024-07-13-at-10-53-16-2.jpeg

Bu haber toplam 2979 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum