Muğla'nın 4 İlçesinde elektrik kesintisi: Muğla’da bugün elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler hangisi? Muğla'nın 4 İlçesinde elektrik kesintisi: Muğla’da bugün elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler hangisi?

Muğla İl Başkanlığında İl Başkanı Zekican Balcı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ve partililer tarafından karşılanan Üstündağ yaptığı konuşmada kendisinin yerel yönetimlerden geldiğini, Milas Belediye Meclis üyeliği ve Muğla İl Genel meclisinde CHP grup başkan vekili olarak görev yaptığını ve özellikle İl genel meclisi olduğu dönemde Muğla’nın bütün coğrafyalarına hizmet ettiğini, Muğla’nın ilçelerinin yapısın, ihtiyaçlarını ve sorunlarını tanıma imkanı bulduğunu söyledi.

Muğla’ya hizmet etme heyecanı ve azmiyle Muğla Büyükşehir adaylığına hazır olduğunu belirterek Muğla halkına ve kamuoyunun büyükşehir ve ilçeler düzeyinde bir vizyon, bir hedef koyma, bir yönetme erki açısından bir bakış açısı beklentisi içinde olduğunu ve amaçla yola çıktığını söyledi.

Üstündağ açıklamasında ilerleyen süreçte Muğla için hazırladıkları hedefleri, projeleri Kamuoyuyla paylaşacağını, ana hedeflerinin Muğla Büyükşehir Belediyesinin ilçeler arasındaki eşgüdüm ve ahengin üst düzeye çıkararak, halkçı bir anlayışla halkın ihtiyaçlarını ve taleplerini önceleyerek Muğla’yı geleceğe taşımak olduğunu söyledi. Üstündağ açıklamasında şunları söyleyerek başvuru dosyasını teslim etti:

“Benim için CHP gibi tarihi anlamlı, etkili ve ülkeyi kuran bir partide gençlik kollarından itibaren hemen hemen her kademeyi görmüş olan bir arkadaşınız olarak Muğla’yı yönetmeye talip olmak ve bu başvuruyu yapmak benim son derece onur ve gurur vericidir. Demokratik süreçlerden geçirilmesini umduğum adaylaşma sürecinin sonucunda bu görev şahsıma verilirse bütün birikimimi ve yönetme kabiliyetimi ortaya koymak istiyorum”

Editör: Beritan Yücel