Akça,  Bakan Tunç'un ilk olarak Seydikemer Adliye binasın açılışını yapacağını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü
"Sayın Bakanımız daha sonra Seydikemer Adalet Cami açılışını yapacak. Cuma namazından sona Muğla'mızda yeni yapılacak olan Yatağan Adliye sarayının temel atma törenine katılacak.  Ardından Akşam saatlerinde Bodrum Milas Havalimanı’dan Ankara'ya dönüş yapacak " dedi.

Milas'ta kaybolan yaşlı kadın ölü bulundu Milas'ta kaybolan yaşlı kadın ölü bulundu

Muğla'ya yeni Adalet  Sarayları Müjdesi 

Gültekin Akça,  AK Parti Hükümetleri döneminde Muğla'nın,  Marmaris,  Ortaca,  Bodrum ve Fethiye Adalet Saraylarının 2007 yılında hizmete girdiğine işaret ederek şunları söyledi:
"Toplam 50 bin metre kapalı alanı olacak Muğla Adalet Sarayı Ek binası,  toplam 38 bin metrekare kapalı alana sahip olacak olan Bodrum Adalet Sarayı Ek binası, toplam 18 bin metrekare kapalı alana sahip olacak olan Fethiye Adalet Sarayı Ek binası, 10 bin 500 metrekare kapalı alana sahip olacak olan Marmaris Adalet Sarayı Ek binası,  29 bin metrekare kapalı alana sahip olacak olan Milas Adalet Sarayı Ek binası, 16 bin 500 metrekare kapalı alana sahip olacak Ortaca  Adalet Sarayı yeni binası, 6 bin metrekare kapalı alana sahip olacak olan Köyceğiz  Adalet Sarayı yeni bina 2025 yatırım planına teklif edildi.  Datça'da yapılacak olan Hükümet konağı içinde bir bölüm Adalet Sarayı olarak tahsis edilecek.  Muğla’mızda hayata geçirilecek projeler için Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a,  Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç'a ve Muğla Milletvekillerimize teşekkür ediyorum "

Muhabir: KENAN GÜRBÜZ