14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28.dönem milletvekili seçimleri öncesi AK Parti Muğla İl Başkanlığı’nca milletvekili adaylarının tanıtımı yapıldı.

“Türkiye Yüzyılı” sloganıyla Muğla Sıktı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya; AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, MHP İl Başkanı Oğuz Akarfırat, AK Partili belediye başkanları, ilçe teşkilatları, milletvekili adayları ve partililer katıldı.

AK Parti Muğla Milletvekili adayları Kadem Mete, Yakup Otgöz, Eylem Tan, Turgay Öztürk, Ali Mete Karagöz, Hakan Fevzi İlhan ve Ali Tekin sahneye davet edilerek, kendilerini tanıttı.

“14 MAYIS GÜNÜNÜ ZAFERLE TAÇLANDIRACAĞIMIZDAN EMİNİM”

14 Mayıs gününün zafer günü olacağına işaret eden AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, “Türkiye yüzyılının yürüyüşünü şimdi başlatmak için buradayız. Türkiye Yüzyılının yürüyüşünü yarın değil hemen şimdi başlatmak için bir aradayız. Türkiye Yüzyılı sadece bizim değil, tüm insanlığın ortak vizyonudur. Bu ülkenin yarınını hep birlikte inşa edeceğiz. Ülkemizin geleceği için daha çok çalışmamız gerekiyor. Bugün bu salonda bulunan milletvekili adayı arkadaşlarımız, Cumhur İttifakı’nı tekrar başarıya ulaştırmak için ant içmiş arkadaşlarımızdır. 14 Mayıs gününü zaferle taçlandıracağımızdan eminim. Durmak yok yolda devam” diye konuştu.

Sır ölümde sanığın cezası belli oldu Sır ölümde sanığın cezası belli oldu

-GÜZİDE KASIM

Editör: Güzide Kasım