Teknofest'te Muğla'dan 4 finalist takım, 4 finalist proje Teknofest'te Muğla'dan 4 finalist takım, 4 finalist proje

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Milas İlçe Başkanı olarak atanan Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Pınar Doğru, mazbatasını AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça’dan teslim aldı.
Alınan bilgiye göre, AK Parti Muğla İl Yönetim Kurulu toplantısı öncesinde, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Milas İlçe Başkanı olarak atanan Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Pınar Doğru’nun mazbatasını AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça teslim etti.
Milas İlçe Başkanı olarak atanan Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Pınar Doğru ise mazbatasını teslim aldıktan sonra sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:
“Cumhurbaşkanım, Genel Başkanım Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, bu kutlu davada 2021 den beri onur ve şerefle yürüttüğüm İl Kadın Kolları Başkanlığı görevimi, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in tensipleriyle Milas İlçe Başkanı olarak devam edeceğim. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen ilk önce eşim ve oğluma, aileme, İl Başkanıma, Milletvekillerime, AK Kadınlarıma, il ve ilçede beraber çalıştığımız abilerime, ablalarıma ve kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Milas için Muğla için canla başla çalışmaya devam edeceğim. Türkiye yüzyılını inşa eden ekibin bir parçası olmak, vatan, millet, bayrak aşkıyla çalışmak, durmadan yorulmadan AK davanın neferi olmak bütün makamlardan daha kıymetlidir. Durmak yok yola devam”

Editör: İpek Güler