AK PARTİ DE BÜYÜK DEĞİŞİM DEVAM EDİYOR

AK PARTİ DE BÜYÜK DEĞİŞİM DEVAM EDİYOR
 MUHABİR
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı'nca Milas'tan sonra 5 ilçenin daha ilçe başkanlarının istifalarının istenmesinin yankıları sürüyor.

AK Parti kaynakları, Bodrum İlçe Başkanı Hacı Dalda, Datça İlçe Başkanı Fatih Keleş, Ortaca İlçe Başkanı Burak Kaplan, Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen ve Dalaman İlçe Başkanı Şefik Oğuz'un istifalarının alındığı bilgisini verdiler.
Alınan bilgiye göre, istifalarının alınmasının ardından ilçe Başkanlığı görevleri sona eren Başkanların yerine önümüzdeki günlerde atama yapılacağı ve istifası alınan başkanların yeniden aday olmayacağı bilgisi verildi.
Muğla’da son yaşanan ilçe Başkanı atamalarının ardından gözlerin çevrildiği isimlerden birisi olan AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın’la uçaktan indikten sonra görüştük. Yaşanan gelişmelerden bilgisi olmayan Aydın Ayaydın, istifalardan habersiz olduğunu belirterek, "Yurt dışından yeni geldim. İstifalarla ilgili bilgim yok. Sizden duyuyorum. Partimize hayırlı olsun." dedi.
MARMARİS İLÇE BAŞKANINDAN İSTİFA PAYLAŞIMI
AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen ise istifasını sosyal medya hesabından duyurdu. Gökmen, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
“Çok kıymetli hemşerilerim, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle 11 Mart 2020 tarihinde gururla atandığım Marmaris Ak Parti ilçe başkanı olarak görev süremi doldurdum, dolayısıyla, çok severek ve şeref duyarak yapmakta olduğum bu görevden istifa etmiş bulunmaktayım. Ak Parti Genel merkezimizin direktifleri doğrultusunda,tüm Türkiye'de, her 3-4 senede bir, tüm il ve ilçelerde yapılan ve yakın zamanda tekrar yapılacak olan yeni kongre ve atama sürecinin Marmarisimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu demokratik süreçte, Ak Partimizin bünyesinde, hangi görev tevdi edilirse yapmaya, bundan sonra da hazırım. Memleketimize hizmet için, insanlara yardımcı olabilmek ve bir kişinin dahi olsa, kalbine dokunup gülümsetebilmek için, bu görevlerde yer almak, benim nezdimde bir vatan görevidir. Önümüzdeki bu atama ve kongre takvimi, keyifli demokratik süreçlerdir. Lütfen takipte kalınız, Herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Durmak yok yola devam”

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.