Ahmet Aras, Kavaklıdere Belediyesini ziyaret etti

Ahmet Aras, Kavaklıdere Belediyesini ziyaret etti
 MUHABİR
-Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Kavaklıdere Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Mehmet Demir ve Meclis üyeleriyle bir araya geldi.-Muğla Büyükşehir Belediyesinin Kavaklıdere ilçesinde kendi sorumluluk alanındaki yollarda asfalt çalışması başlattığı öğrenildi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Kavaklıdere Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Mehmet Demir ve Meclis üyeleriyle bir araya geldi.

whatsapp-image-2024-08-15-at-10-38-21.jpeg

Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Aras Belediye başkanlığımıza ziyaret ettiler… Ziyaret Esnasında Kavaklıdere İlçemizde önümüzdeki süreçte Yapılması Gereken Projeler Konusunda İstişarelerde bulunduk… Büyükşehir Yönetim Ekibiyle Birlikte Belediyemize Yapmış Olduğu Ziyaret İçin Aras Başkanımıza Tüm Kavaklıdere Halkımız adına Teşekkür ediyorum.

whatsapp-image-2024-08-15-at-10-38-21-1.jpeg

Demir, öncesinde yaptığı başka bir paylaşımda ise “Muğla Büyükşehir belediyemizin, İlçemizdeki kendi Yetki ve Sorumluluğundaki yollarımızda Başlatmış olduğu ikinci kat Satih kaplama çalışmaları için Büyükşehir belediye başkanımız Sayın Ahmet Aras’a Tüm Kavaklıdere Halkımız adına Teşekkür ediyorum.” dedi.

Bu haber toplam 137 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.