Adli Tıp Uzmanı şoke eden detayı açıkladı: Narin'in ablasının da öldüğü ortaya çıktı!

Adli Tıp Uzmanı şoke eden detayı açıkladı: Narin'in ablasının da öldüğü ortaya çıktı!
Diyarbakır'da günlerdir aranan sekiz yaşındaki Narin'in cansız bedeni bugün Eğertutmaz Deresi'nin kenarında, üzeri taş ve dallarla kapatılmış bir çuval içinde bulundu. Narin'in ablasının da yıllar önce 'merdivenden düşerek' öldüğü öğrenildi.

Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Hakan Kar, özel bir televizyon programına bağlanarak Narin'in ölümü hakkında konuştu. Kar, Diyarbakır Bağlar'ın Tavşantepe köyünde öldürülen sekiz yaşındaki Narin'in ablasının da yıllarca önce öldüğünü açıkladı.

"Ablasının ölümündeki soruşturma yeniden açılmalı"

Kar, Narin'in ölümünün ardından art arda gelen vakaların 'bir çocuk istismarı' sinyali olabileceğini ifade etti. Kar şöyle konuştu:

"Çocuk istismarlarında suya atılma yakılarak öldürme gibi şeyleri çok sık gördük umarım küçük Narin'in başına gelmemiştir. Narin'in ablasının da merdivenden düşerek ölme durumu var. Bir ailede iki kız çocuğunun arka arkaya ölmesi bize ihmal ve istismar açısından sinyal verir.

Önceki ölümünde soruşturmasını açılması gerekir. Birkaç yıl araya, ikinci çocuk derede bulunuyorsa bize sinyal vermektedir Önceki soruşturmanın ablasına ait soruşturmanın açılması çok faydalı olacaktır Ölmesi istismar açısından risk taşır ve sinyal verir ablasına ait soruşturma yeniden açılmalı"

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

Bu haber toplam 672 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.