ADALETSİZ HAKSIZ VE LİYAKATSIZ, FAİZLİ KAPİTALİST SİSTEM İÇİNDE MÜCADELE, NE ACIDIR Kİ AKINTIYA KARŞI KÜREK ÇEKMEYE BENZİYOR

Müslümanlarca gerçekler bilindiği halde bilinmek istenmiyor,

Gerçekler görüldüğü halde görülmek istenmiyor,

Gerçekler anlatıldığı halde duyulmak istenmiyor,

Günümüzde herkes kendi modern çağın putlarına tapar olmuş, putlarını nedense kırmak istemiyor,

Değerlerimizin dibe vurduğu, insanlıktan çıktığımız şu günlerde,

O KADAR DUYARSIZ HALE GELMİŞİZ Kİ, ONCA YAPILAN HAKSIZ UYGULAMARA KARŞI BİLE TEPKİSİZ VE SES ÇIKARTMIYORUZ.

Haksız uygulamalara karşı bile, tepkisiz ve sessiz bir hal olan, üç maymunu günümüz de içselleştirerek, tepkisiz bir sosyal yapıya geldik ve getirildik.

Güçlünün ezdiği, fakirin mazlumun hakkının her yerde yendiği, her yerde haksızlık yapıldığını özellikle görmekte, duymakta ve bilmekteyiz.

Değerlerimiz ile çatışan, bizi ahlaki olarak çökerten, bizi, ailemizi, çocuklarımızı, toplumumuzu bu olumsuz duruma, yapıya sokan, birçok gerçekler bilindiği halde nedense bazı kesimler, hep üç maymunu oynamaya ısrarla devam etmektedir.

Bizi sömüren, ezen, yok eden onların sahip olduğu, bu vahşi Kapitalist sistemin PİRAMİD yapısı içinde neden ısrar ile kalmaktasınız? İnsanlarımızı neden genel anlamda ısrar ile bu yapı içinde kalarak sömürmeye devam etmektesiniz?

Ey Müslümanlar, faizli Kapitalist sistemin PİRAMİD yapısı içinde, bu seküler sömürü çarkının sahiplerine neden sessizsiniz?

KAPİTALİST SİSTEMİN SAHİPLERİNİN, GAZZE DE YAPTIKLARI İNSANLIK VAHŞETİNİ VE SOYKIRIMINI DA MI HİÇ GÖRMÜYOR SUNUZ?

Bu ağır vebale onların sistemi içinde kalarak, onlara ekonomik destek vererek, onların yaptıklarına neden ortak oluyorsunuz?

Akletmez misiniz? Bilmez misiniz? Görmez misiniz? Duymaz mısınız?

Faizli Kapitalist sistemin tek taraflı olarak size sağladığı ELİT ayrıcalıklarından, İnsanlık vahşetini ve soykırımını gördüğünüz halde neden asla vazgeçmek istemiyorsunuz?

Faizli Kapitalist Sistemin ELİT ayrıcalıklarından faydalanan bazı Müslüman çevreleri, ne acıdır ki kendilerine sağladıkları bu ayrıcalıklarından, kötülükleri bilinse de vazgeçmiyorlar.

İnsanlık vahşeti ve soykırımı ile yaşanan bu gerçekler, acı gerçekleri ile tarihe geçmiştir. Bu yaşananlara sessiz kalanlarda, kendi utançları temelinde kalacak ve tarihi olarak, hiçbir zaman İnsanlık vicdanı olarak unutulmayacaktır.

Müslümanlar, faizli Kapitalist PİRAMİD yapı içinde kalıp, işine geldiği gibi sessiz kalarak, sadece faizsiz işlem yaparak, elbette bu sorumluluktan kurtulmuyorlar.

PİRAMİD yapı içinde, kendi konumlarını ve güçlerini koruma gayretine girip, yanlışlıkları bildikleri ve gördükleri halde düzeltmek yerine, ısrar ile hiçbir şey yapmadan, kalmaya devam etmektedirler.

Pandemi sonrası yaşanan birçok sorunlar da bu duruma eklenince, kendi ekonomi konumlarını ısrar ile koruma gayretine gitmektedirler.

Geleceğin ekonomisi pandemi sonrası yapı değişikliğine gitmiştir. Bu değişime iyi okuyanlar, zamanında İNSAN odaklı olarak sistemi yenileyenler elbette kazanacaklardır.

Pandemi ile faizli Kapitalist DOLAR sistemi çökerken, yeni faizli Kapitalist DİJİTAL sistemi devreye girmektedir.

Geleceği iyi okuyan şirketler ve işletmeler bu yoğun olumsuzluk ve rekabet karşısında SEKTÖR de ayakta kalmaya devam edecektir.

İNSANLIĞI FAİZLE SÖMÜREN VE EZEN BAZI SEKTÖR VE İŞLETMELER DE GÖRECEKSİNİZ ARTIK TARİHE KARIŞACAKLARDIR.

Ne acıdır ki, çökmekte olan faizli Kapitalist sistemin, uygulamalarına bel bağlayan, seküler zihin KOD lu bazı Müslüman çevreler, ıslarla KAPİTALİZM sahip çıkmakta, yeni DİJİTAL FAİZLİ KAPİTALİZM önü açılmakta, bazı çevrelerce değerlerimiz içi boşaltılıp, bilinçli kullanılarak, yaşama geçirilmeye çalışılmaktadır.

Nakitsiz toplum yapısı kurulmaya ve yeni DİJİTAL PARAYA geçilmeye çalışılmaktadır.

Adaletsiz Haksız ve Liyakatsiz faizli Kapitalist sistemde mücadele etmek, ne acıdır ki akıntıya karşı kürek çekmeye benziyor.

DÜNYA ARTIK GAZZE ÖNCESİ VE SONRASI OLARAK ŞEKİLLENECEKTİR.

Yaşanan bu İnsanlık dışı acılar temelindeki gelişmeler, GAZZE ile artık bu olumsuz gidişe karşı, bir arayış ve talep oluşmaya başladı.

İnsanlık vicdanı olarak zorunlu da olsa, Dünya’da sömürüye ve ezilmeye karşı bir UYANIŞ ve DİRENİŞ artık başlamıştır.

Bu olumsuz duruma karşı İNSANLIK elbette bu mücadeleyi yapacaktır.

İnsanlık vahşetini ve soykırımını yaşatanlara, İnsanlığı bu güne kadar acımasızca her alanda sömürenlere karşı, sessiz kalmayıp, mücadele edenlere, Rabbim her alanda azim, gayret ve kuvvet versin inşallah.

ADİL BİR DÜNYA İÇİN İSLAM’IN İLAHİ ADALETİ, HAKİKATİ VE LİYAKATİ ELBET BİR GÜN GELECEKTİR.

Bu faizli Kapitalist sistemde ısrar ile kalanlar, kalmaya devam edenler, kaybeden sizler olacaksınız. Sizleri tarih asla affetmeyecek, İnsanlık vicdanın da acı bir şekilde yargılanacaksınız. Kaybeden sizler olacaksınız.

Bu faizli Kapitalist sistemden, Müslümanlar mutlaka çıkacaklardır. Bu sömürülmeye, ezmeye ve acı çekmeye İnsanlık vicdanı olarak artık DUR diyeceklerdir.

Adalet, hakikat ve liyakat temelli daha Adil BİR Sistem, İnsanı sömürmeyen, insanca yaşatan, Altın ve Gümüş madeni endeksli faizsiz DİJİTAL PARA gelinceye kadar, uygulamaya geçirinceye kadar, hiç durmadan İnsanlık olarak haykırmaya gayretle ile devam edilecektir.

Gerçekler bilindiği, görüldüğü ve duyulduğu halde, daha Adil BİR Sistem gelmesi için gayret göstermeyenler, engel olanlar, sessiz kalanlar, İNSANLIK VİCDANIN da kaybettiklerini, her alanda yaşayarak zamanla göreceklerdir.

ADİL BİR DÜNYA İÇİN GALİP GELECEK TEK GERÇEK İSLAM’DIR.

Sevgi Muhabbet ve Dua ile kalın İnşallah

NurHan Keleş