KPSS'de Türkiye'de her yıl binlerce vatandaş katılıyor. Yeni mezun olan birçok vatandaş kamu kurumlarında memur veya personel olarak çalışmak istiyor. Düşük KPSS puanı ile personel alımı gerçekleştiren kamu kurumları ise hemen herkesin dikkatini çekebiliyor.

Ankara ili Büyükşehir Belediye Başkanlığı da en az 60 KPSS puanı ile yüzlerce personel alımı yapılacağını resmen açıkladı.

60 KPSS PUANI İLE PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Ankara ili Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, en az 60 KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla 300 adet personel alımı yapılacağı resmen açıklandı.

Müjde! O Ücret 10.053 TL'ye Çıkarılıyor Müjde! O Ücret 10.053 TL'ye Çıkarılıyor

Personel alımı ilanında başvuru yapılacak kadro ünvanı, itfaiye eri olarak belirtildi. Ayrıca söz konusu ilana başvuru yapacak adayların; itfaiyecilik ve yangın güvenliği, itfaiyecilik ve sivil savunma, sivil savunma ve itfaiyecilik ön lisans programlarının birinden mezun olmaları gerekiyor.

Ek olarak en az (C) sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları isteniyor. İşte söz konusu personel alımı ilanı;

Kpssilepersonelalm 12102024957406E1

BAŞVURU TARİHLERİ VE DİĞER DETAYLAR

Ankara ili Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından duyurulan personel alımı ilanında, adaylardan en az 60 KPSS puanı istiyor. Ayrıca KPSS puanının yanı sıra farklı şartlar da aranıyor. Gereken diğer şartlar belediyenin internet sitesinde yayınlandı

Kaynak: Haber Merkezi