60 kişiyi taşıyan okul servisi kaza yaptı: 8 kişi ağır yaralandı

60 kişiyi taşıyan okul servisi kaza yaptı: 8 kişi ağır yaralandı
Kuzey İrlanda'nın County Down bölgesinde meydana gelen korkunç bir trafik kazasında, yaklaşık 60 öğrenciyi taşıyan bir okul otobüsü devrildi. Kaza sonucu 8 kişi ağır yaralanırken, çok sayıda öğrenci de hafif yaralandı.

Olay, Ballyblack Road East üzerinde meydana geldi. Otobüs, yol kenarındaki bir tarlaya devrilerek büyük hasar gördü. Kazanın nedeni henüz açıklanmadı ancak yetkililer olayla ilgili soruşturma başlattı.

Daily Mail'deki habere göre, Kuzey İrlanda Ambulans Servisi (NIAS), olay yerine çok sayıda ekip göndererek yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Ağır yaralılar hastaneye kaldırılırken, hafif yaralılar da sağlık merkezlerinde tedavi altına alındı.

Olay yerinde bulunan görgü tanıkları, otobüsün devrildiği sırada çocukların büyük panik yaşadığını belirtti. Çocuklar, kazanın şokunu atlatmaya çalışırken, aileleri de olay yerine gelerek çocuklarının durumunu öğrenmeye çalıştı.

Yetkililer, kazayla ilgili daha fazla bilgiyi önümüzdeki günlerde açıklayacaklarını belirtti.

Bu acı olayın ardından, okul servislerinin güvenliği bir kez daha gündeme geldi. Uzmanlar, okul servislerinin düzenli olarak kontrol edilmesi ve sürücülerin gerekli eğitimleri almalarının önemini vurguladı.

Bu haber toplam 214 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.