Olay Mersin'in Erdemli ilçesinde yaşandı. 6 gün boyunca kayıp olarak aranan 47 yaşındaki matematik öğretmeni Derya Demir'in cesedi, kendi evinde bulundu. Korkunç olayın yaşandığı yazlık sitede yapılan incelemede, kadının bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi.

55555.jpg

Heyelan paniği Heyelan paniği

Şüpheli Eski Sevgili

Olayla ilgili olarak, Demir'in eski sevgilisi M.O. şüpheli olarak aranıyor. Polis ekipleri, M.O.'nun cinayet günü Demir'in kredi kartıyla para çektiğini ve alışveriş yaptığını tespit etti. Şüphelinin yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlatıldı.

Aile Yaşadığı Şokla Sarsıldı

2 çocuk annesi olan Derya Demir'in ailesi, yaşanan bu acı olayın şokunu atlatmaya çalışıyor. Ailenin avukatı Erol Bediz, yaptığı açıklamada kadın cinayetlerinin artmasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi ve yetkililerden bu konuda daha etkili önlemler alınmasını istedi.

Mersin'de yaşanan bu cinayet, toplumda büyük bir üzüntüye neden oldu. Kadın cinayetlerine karşı duyarlılığı artıran olay, bir kez daha güvenlik güçlerini harekete geçirdi.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Jandarma ekipleri, cinayetin işlendiği evin her köşesini incelemeye alırken, adli tıp ekipleri de kadının cansız bedeninde detaylı inceleme yapıyor. Elde edilen tüm bulgular, cinayetin aydınlatılması için titizlikle değerlendiriliyor.

Kaynak: İHA