Bodrum Haberleri

5 SAATTİR KONTROL ALTINA ALINAMIYOR

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 5 saat önce başlayan orman yangınına 8 uçak,10 helikopter,33 arazöz,10 itfaiye aracı, 1 UMKE aracı, 2 ambulans, 1 TOMA, 16 su tankeri ile müdahale ediliyor.

Yangına müdahale eden Muğla Orman Bölge Müdürlüğü yangın söndürme işçileri zaman zaman alevlerle adeta göğüs göğüse mücadele ediyorlar. Bölgede yaşayan vatandaşlar ise su tankerleri ile yangın bölgesine su ulaştırmaya çalışıyorlar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 5 saat önce başlayan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Pınarbelen Mahallesi'nde ormanlık alanda çıkan yangın ekiplerin havadan ve karadan yoğun müdahalesine rağmen kontrol altına alınamıyor.
Yangının başladığı bölgeye Muğla Orman Bölge Müdürlüğü, AFAD, UMKE, Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesine ait ekipler sevk edildi.

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri alevleri kontrol altına alabilmek için yangına havadan ve karadan müdahale ediyor. Yangına müdahale eden Muğla Orman Bölge Müdürlüğü yangın söndürme işçileri zaman zaman alevlerle adeta göğüs gögüse mücadele ediyorlar. Bölgede yaşayan vatandaşlar ise su tankerleri ile yangın bölgesine su ulaştırmaya çalışıyorlar.
Karadan alevlere müdahale eden ekipler, Arazözler yardımıyla yangını söndürmeye çalışırken, bölgede hazır bekleyen su tankerleri ise suyu biten Arazözlere su takviyesi yapıyorlar.
HAVADAN YOĞUN MÜDAHALE SÜRÜYOR
5 saat önce Bodrum’un Pınarbelen Mahallesinde başlayan orman yangınına 8 uçak,10 helikopter,33 arazöz, 10 itfaiye aracı, 1 UMKE aracı, 2 ambulans, 1 TOMA, 16 su tankeri ile müdahale ediliyor. Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit , Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ise bölgede gelişmeleri birlikte takip ederek, yangına müdahale eden ekiplerin koordinasyonunu sağlıyorlar.