Nesine 3. Lig 2. Grup 3. hafta mücadelesinde Tire FK ile deplasmanda karşılaşan Muğlaspor sahadan berabere ayrıldı. 48 Gençlik Taraftarlar Derneği üyesi taraftarları taşıyan otobüse taşlı saldırı gerçekleştiği öğrenildi.

460950087-1053272746806238-4185938126807128159-n.jpg

Muğlaspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Nesine 3. Lig 2. Grup 3. hafta mücadelesinde Tire FK ile deplasmanda oynadığımız karşılaşmada kulübümüzü en iyi şekilde ağırlayan Tire Futbol Kulübü Başkanı Hüma Yüksel ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz.

Büyükşehir Meclisinde kredi ve borçlanma tartışması Büyükşehir Meclisinde kredi ve borçlanma tartışması

Maç öncesinde herhangi bir güvenlik problemi yaşanmaması adına Başkanımız Menaf Kıyanç ve yönetim kurulumuz tarafından Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü detaylı şekilde bilgilendirilmiştir.

Karşılaşma bitimi sonrasında takımımızı taşıyan takım otobüsü stadyumdan sorunsuz bir şekilde ayrılmıştır. Ancak 48 Gençlik Taraftarlar Derneği üyesi taraftarlarımızı taşıyan otobüse taşlı saldırı gerçekleşmiş ve camları kırılmıştır. Taraftarımıza yapılan saldırıyı şiddetle kınadığımızı belirtmek isteriz. Bu tip davranışların sporda kardeşlik ve barış ruhuna uygun olmadığı ve Fair-Play duruşuna aykırı olduğu kanaatindeyiz. Türk futbolunun tüm paydaşlarını bir kez daha sağduyu ve Fair-Play'e davet eder, sporda bu tip olayların yaşanmamasını dileriz.

Taraftarlarımızı taşıyan otobüse yönelik yapılan taşlı saldırıyı gerçekleştirenlerin ve azmettirenlerin emniyet güçleri tarafından en kısa sürede yakalanarak adalet önüne çıkartılacaklarından hiç kuşkumuz yoktur. Eylemi gerçekleştiren kişi ya da kişilerin bulunması için başlatılan soruşturmanın takipçisi olacağız.”

Editör: Meryem Özen