Yoğun yağışın cadde ve sokakları göle çevirdiği Konak'ın Alsancak semtinde Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay, yoldaki su birikintisinden karşıya geçmek istedi. Ne yazık ki, su birikintisinde elektrik akımı vardı ve ikisi de akıma kapıldı. Bölgedeki esnafın yardıma koşmasına rağmen, iki kişi de hayatını kaybetti.

screenshot-2.jpg

Güvenlik kamerası görüntülerinde, Özge Ceren Deniz'in mazgalın bulunduğu noktada akıma kapılarak düştüğü ve İnanç Öktemay'ın da yardım etmek isterken akıma kapıldığı görülmüştü. Yeni ortaya çıkan, yürek yakan videoda ise, Özge'nin gülümsediği ve yüzünü elleriyle kapattığı anlar yer alıyor.

İnanç Öktemay dün öğleden sonra kılınan cenaze namazının ardından Buca'da defnedildi. Özge Ceren Deniz'in ise bugün memleketi Osmaniye'de defnedileceği öğrenildi.

Asansör boşluğuna düşen kız çocuğu 11 günlük yaşam mücadelesini kaybetti Asansör boşluğuna düşen kız çocuğu 11 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

screenshot-1.jpg

Bu üzücü olay, elektrik akımının ne kadar tehlikeli olabileceğini bir kez daha gözler önüne seriyor. Yetkililere, bu tür trajedilerin tekrarlanmaması için gerekli önlemleri almaları çağrısı yapılıyor.

Kaynak: İHA