MSKÜ önemli bir başarıya imza attı MSKÜ önemli bir başarıya imza attı

Özel Yücelen Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi doktorlarından Op.Dr. Hakan Filizlioğlu'nun hünerli elleri Tahsin YILDIRIM adlı hastanın kalbine dokundu, kendisine şifa kaynağı oldu.

Datça'da edebiyat öğretmeni olarak görev yapan 50 yaşındaki Tahsin Yıldırım denizde yüzerken kalp krizi geçirdi. Vakit kaybetmeksizin 112 ambulansıyla Özel Yücelen Hastanesi Kalp Merkezine getirilen Yıldırım gece yarısı operasyona alındı. Op. Dr. Hakan Filizlioğlu tarafından yapılan bypass ameliyatıyla sağlığına kavuşan ve 4 damarı değiştirilen Yıldırım ameliyat sonrasında 7 saatlik bir yoğun bakım sürecinin ardından hemen yürüdü.

Gerçekleştirilen ameliyat hakkında bilgi veren Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Op.Dr. Hakan Filizlioğlu; “ Hastamızın son bir kaç ay içerisinde belli aralıklarla kalple ilgili şikayetleri olmuş.  Ancak hastamız bunları ciddiye almamış son krizden önce 1 kez kalp krizi geçirmiş, 2. kriz denizde yakalamış. Gece saatlerinde hastanemize getirilen Yıldırım'ın yapılan anjio sonrası 4 damarının tıkalı olduuğu tespit edildi. 2 kriz ameliyatımızı zorlayan bir durumdaydı ancak tüm riskler göz önüne alınarak hasta gece yarısı acil operasyona alındı ve kalbi çok iyi cevap verdi ve çok hızlı iyileşme sürecine girdi, olumlu düşünceleri, pozitif enerjisi ile sağlık buldu ” dedi.

Hızla hastanedeki iyileşme sürecini tamamlayan, yerinde durmak bilmeyen Yıldırım hastaneden taburcu edilirken; “ Hakan Bey oldukça güleryüzlü, samimi, empati yeteneği oldukça yüksek bir insan. Tüm bunların yanında işinde de oldukça başarılı, onun bu yapısı bana çok büyük güven verdi, ameliyatımı yaptı. Kendisi başta olmak üzere tüm kalp damar cerrahisi ekibine teşekkür ediyorum. Tüm Yücelen Datça'ya gelip, misafirim olabilir ” açıklamasıyla sözlerini tamamladı.

Editör: Gazete Muğla