19 Yaşındaki Lösemi Hastası Nehir'e Hastane Odasında Evlilik Teklifi

19 yaşındaki Nehir Yurtsever, bacaklarında morluklar oluşması üzerine doktora başvurdu ve kendisine lösemi teşhisi kondu. Tedavisi için İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Hastanesi'ne yatırılan Yurtsever'in 20 yaşındaki erkek arkadaşı Emre Coşkun, sevgilisini yalnız bırakmak istemedi ve İstanbul'daki okulunu dondurarak İzmir'e taşındı.

Coşkun, zorlu tedavi sürecinde Yurtsever'in yanında olmaya devam etti ve ona sürpriz bir evlilik teklifi hazırladı. Hastane odasında dansa kaldırdığı sevgilisine "Benimle evlenir misin?" diye soran Coşkun, Yurtsever'in "Evet" cevabı vermesi üzerine onu kucakladı.

aw196221-03.jpg

Bu güzel anı kutlamak için Yurtsever'in ailesi ve arkadaşları da hastane bahçesinde "Kalk Kız Evlencez" pankartı açarak çifte tebriklerini iletti.

aw196221-05.jpg

Nehir Yurtsever, evlilik teklifi karşısında çok şaşırdığını ve çok mutlu olduğunu ifade etti.
Hastalıkla mücadele ederken bu tür bir evlilik teklifi almanın motivasyonunu artırdığını söyledi.
Tedavisi tamamlandıktan sonra İtalya'ya gitmek ve yeni şeyler denemek istediğini belirtti.

Prof. Dr. Seçkin Çağırgan:

Lösemi tedavisinin uzun ve sabır gerektiren bir süreç olduğunu vurguladı. Yurtsever'in bu zorlu süreçte moralini yüksek tutmasının çok önemli olduğunu ve evlilik teklifinin bu açıdan çok iyi bir başlangıç olduğunu söyledi. Akut lösemilerin günümüzde tedavi edilebilir hastalıklar arasında olduğunu ve özellikle genç hastalarda yüksek oranda iyileşme şansı olduğunu belirtti.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.