Hamdi Demirtaş’ın 3. klibi büyük beğeni kazandı

Hamdi Demirtaş’ın 3. klibi büyük beğeni kazandı
 MUHABİR
Sanat dünyasında başarılı çalışmaları ile tanınan Muğlalı Sanatçı Hamdi Demirtaş'ın 'Kara kışa girmeden' isimli klibi sanatseverlerle buluştu. Sanatçı Demirtaş'ın yeni klibi çok kısa zamanda büyük beğeni kazandı.

Muğla’da müzik sektörünün sevilen ve tanınan isimlerinden olan Hamdi Demirtaş 3. klibini yayımladı. İstanbul Unkapanı Özlem Plak etiketiyle tüm dijital platformlarda ve Netd müzik kanalında yayınlanmaya başlayan klipteki “Kara Kışa Girmeden” isimli şarkının sözü Abbas Balcı’ya bestesi de Hamdi Demirtaş’a ait. Klip çok kısa kısa sürede sosyal medyada en fazla tıklananlar arasında yer aldı.

Genç sanatçı Hamdi Demirtaş, 3’ncü klibinin Muğla’ya hayırlı olmasını dileyerek, “ Muğla’nın ve Ege bölgesin de birçok genç arkadaşımız bu türküyü bilmiyor. Bizim özümüz olan bu türküleri yeniden geleceğe taşımak istiyorum. Hayatımın en önemli değerlerinden birinin "Müzik" olduğunu bütün çevrem bilir. Bu yolda verdiğim mücadeleyi de herkes görüyor. Uzun yıllar sürdürdüğüm bu sevgime bugün çok önemli bir adım daha atarak üçüncü klibimiz "Kara Kışa Girmeden “ tekli çalışmamı İstanbul Özlem Plak ile hayata geçirdim. Benim için çok önemli olan bu çalışmada yanımda olan, emeği geçen saz arkadaşlarıma, oyuncu arkadaşlarıma, mekan ve araç sahiplerine ve bu güzel görüntüyü siz sevgili dostlarıma sunan görüntü ekibine ve daha sayamadığım bir çok kişiye sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Bu haber toplam 133 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.