Bahar Dizisinin Yeni Bölümü Yayınlanmayacak! Demet Evgar'dan Açıklama Geldi!

Bahar Dizisinin Yeni Bölümü Yayınlanmayacak! Demet Evgar'dan Açıklama Geldi!
Demet Evgar'ın başrolünde yer aldığı "Bahar" dizisinin yeni bölümü, 7 Mayıs Salı günü ekranlarda olmayacak. Dizinin çekimlerinin yetişmediği gerekçesiyle bu hafta tekrar bölüm yayınlanacak.

Bahar dizisinin çekimlerinin yetişmemesinin sebebi, başrollerden birinin hastalığı olduğu. Demet Evgar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bahar'ın sevgili seyircileri. Bizi seyretmeyi her hafta iple çektiğiniziz farkındayım. İnanın biz de sizinle o hafta çektiğimiz bölümü buluşturmak için çok büyük bir heyecan içinde oluyoruz. Eminim bütün diziler öyle. Çünkü Türkiye'de maalesef ki bu uzun sürelerde çalışmak çok zor koşullarda mümkün olabiliyor. Mucize gibi bir şey aslında. Haftanın altı günü 14-15 saatler çalışıyor diziler. Bunun hastalığı var, bin bir türlü hali var. Biz de öyle bir şeye denk geldik. O yüzden lütfen, anlayışınıza sığınıyoruz."

Ne Zaman Yayınlanacak?

"Bahar" dizisinin yeni bölümünün gelecek hafta Salı günü yayınlanması bekleniyor.

Sosyal Medya Tepkileri:

Dizinin yeni bölümünün yayınlanmayacağı haberi, sosyal medyada da yankı buldu. Birçok dizi hayranı, üzüntülerini ve yeni bölümü ne zaman izleyebileceklerini merak ettiklerini dile getiren yorumlar yaptı.

Kaynak:Haber Merkezi

Bu haber toplam 527 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.